Сватбен фотограф Чавдар Чернев – София.

Сватбени моменти

сватбена галерия

Толкова красота, изящество и очарование излъчват младоженците на своя сватбен ден. Всеки се старае, всеки е всеотдаен, за да превърне събитието в единствено и неповторимо. Не всеки ден се организират сватби!

Затова добрата подготовка изисква и качествена подкрепа. Едно от най-важните неща, което остава траен спомен във времето е снимковият материал. Не само, че не остарява, но винаги въздейства мило и “подмладяващо”. Независимо колко години са минали, колко трудности са прекрачени и колко щастие е изпитано, сватбените снимки могат във всеки момент да отворят миналото за нови емоции и нежни спомени … сякаш всичко е било вчера.

Не подценявайте тази част от предстоящата сватба. Наред с булченската рокля, сватбеното меню и торта, сватбения ритуал и списъка скъпи гости, фотографът играе важна роля. Роля, която  в бъдеще ще оцените. Той оставя ярък спомен, чиито цветове не избеляват с времето, а именно сватбените снимки.

избор на сватбен фотограф

Изберете сюжет за вашата сватба или напротив, подберете цветове или напротив … какво очаквате: слънце, дъжд, облаци и вятър или няма значение. Професионалният сватбен фотограф ще съумее да съчетае всички благоприятни с всички неблагоприятни климатични и лични условия, за да създаде най-доброто. Някой път специално организираните фотосесии стават перфектни, някой път непринудеността на ситуацията се запечатва прекрасно.
На сватбения ви ден или друго важно събитие ще ви предоставя  професионално фотозаснемане с високо качество на изображения, съобразени с последни тенденции във фотографията или съобразени с вашите лични очаквания и избор.
Всичко зависи от качествата  и опита на специалиста, и разбира се техническите параметри, за които отговаря той. Сватбен фотограф Чавдар Чернев има дългогодишен опит със сватбената фотография и е отворен за различни предложения, хрумвания и търсени съвети от своите клиенти!